Landskrona prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Λαντσκρόνα – Γκάις Προγνωστικά

Από τρεις διαδοχικές ήττα προέρχεται η Λαντσκρόνα, κόντρα σε Βάρναμο (2-0 εκτός), Χέλσινγκμποργκ (0-1 εντός) και Μπράγκε (1-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, δεν απείλησε σε καμία περίπτωση, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες για να γίνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της. Πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες στροφές, ούσα πλέον στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Γκάις, μετά από τις δυο ήττες που υπέστη, επικρατώντας με 3-4 στην έδρα της Βάσαλουντ. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε πιο εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά το τελικό αυτό αποτέλεσμα. Είναι στην 13η θέση, με 20 βαθμούς, που οδηγεί σε μπαράζ. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Αποδίδει καλύτερα όποτε αγωνίζεται στην έδρα της η Λαντσκρόνα, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά και τις τρεις σερί ήττες. Δε πείθει στα εκτός της η Γκάις. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.98 από την Bwin.

Εσκιλστούνα – Χέλσινγκμποργκ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Εσκιλστούνα, καθώς μετά την ήττα που υπέστη από τη Σούντσβαλ (3-1 εκτός), επικράτησε με 2-1 της Μπράγκε, εντός. Αποτέλεσμα δίκαιο, βάση και της εικόνας που είχαν οι δυο πλευρές, με την ίδια να είναι πιο παραγωγική και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Έφτασε τους 25 συνολικά και είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (7-2-0). Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Χέλσινγκμποργκ, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Λαντσκρόνα (0-1). Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε καλύτερη στις λεπτομέρειες, για να πάρει το κάτι παραπάνω. Έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Πήρε το διπλό στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με βασικό της όπλο το εντός έδρας αήττητο θα παραταχθεί απόψε η Εσκιλστούνα, ωστόσο το έργο της κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι. Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Λαντσκρόνα – Γκάις: Άσσος (1.98 @bwin)

18:00 Εσκιλστούνα – Χέλσινγκμποργκ: Under 2.5 (1.82 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!