Sudamericana prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 11 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι από την προημιτελική φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα (01:15).

Σπόρτινγκ Κριστάλ – Πενιαρόλ Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί έντεκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Σπόρτινγκ Κριστάλ, μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Σπορτ Χουανκάγιο (1-2), για το πρωτάθλημα του Περού. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες, με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, απέκλεισε την Άρσεναλ Σαραντί (2-1 εντός, 1-1 εκτός)

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Πενιαρόλ είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στο τελευταίο της χρονικά, φιλοξενήθηκε από τη Σέρο Λάργκο, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ουρουγουάης, στην έδρα της οποίας πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 0-1. Ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και επικράτησε δίκαια. Δεύτερη σερί νίκη, μετά και από εκείνη επί της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο (2-0 εντός). Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, απέκλεισε τη Νασιονάλ (νίκη 1-2 εκτός, ήττα 0-1 εντός), στον μεταξύ τους εμφύλιο.

Ερχόμενες από αήττητα σερί, οι δυο ομάδες θέλουν να κάνουν απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πρόκειται για δυο επιθετικές ομάδες, κάτι που αποδεικνύεται και στα μεταξύ τους. Οπότε και επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:15 Σπόρτινγκ Κριστάλ – Πενιαρόλ: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!