Shamrock Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 11 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Ντέρι Σίτι – Μποέμιανς Προγνωστικά

Αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ντέρι Σίτι, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το διπλό στην έδρα της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (1-2). Με το τρίποντο που πήρε, έφτασε τους 16 συνολικά και βρίσκεται στην έβδομη θέση, μαζί με τη Ντάνταλκ, κόντρα στην οποία υστερεί ωστόσο. Παρέμεινε χωρίς νίκη στα επτά φετινά εντός της (0-4-3). Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Μποέμιανς, επικρατώντας κατά σειρά των Ντάνταλκ (5-1 εντός) και Γουότερφορντ (3-0 εντός). Κάπως έτσι, έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στο -5 από την τριάδα. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε επτά εξόδους.

Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο πλευρές, με τη Ντέρι Σίτι να έρχεται από αήττητο σερί και τη Μποέμιανς να μετράει 4/5 νίκες. Έχουν το γκολ στο παιχνίδι τους, κάτι που περιμένουμε να κάνουν και απόψε, οπότε και κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, η Σάμροκ Ρόβερς πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Λόνγκφορντ, με 0-1. Κάπως έτσι, έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι σταθερά στη δεύτερη θέση, διατηρώνοντας στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Σλίγκο Ρόβερς. Μια ήττα σε επτά φετινά εντός, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φιν Χαρπς, καθώς δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με τη Σλίγκο Ρόβερς (1-2). Αυτή ήταν και η τρίτη της ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, οπότε και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς. Στις τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο απολογισμός της στα εκτός της.

Πιο πειστική η πορεία της Σάμροκ Ρόβερς μέχρι τώρα και από τη στιγμή που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να την εμπιστευτούμε. Στα υπέρ της και το αήττητο σερί που έχει φτιάξει κόντρα στη Φιν Χαρπς. Περιμένουμε γκολ, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.01.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ντέρι Σίτι – Μποέμιανς: Goal/Goal (2.02 @bwin)

22:00 Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς: Over 2.5 (2.01 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!