Nordsjaelland prognwstika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 11 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Ράντερς – Νόρντζελαντ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ράντερς, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στην Κοπεγχάγη (2-1 εντός), καθώς στην πρεμιέρα των πλέι οφ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κοπεγχάγης, εκτός, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Βρίσκεται έτσι στην πέμπτη θέση των πλέι οφ, με 32 βαθμούς, όσους και η σημερινή της αντίπαλος, ούσα παράλληλα στο -6 από την τετράδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της. Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Νόρντζελαντ, σε ένα σερί όπου και μετράει από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 2-0 επί της Άαρχους, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Παρέμεινε αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας κατά σειρά δυο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες.

Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Νόρντζελαντ, έρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με τη Ράντερς να μη δείχνει την απαιτούμενη σταθερότητα τελευταία. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Άαρχους – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Την ήττα υπέστη και πάλι η Άαρχους, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, καθώς στην πρεμιέρα των πλέι οφ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Νόρντζελαντ. Παρά την απώλεια, παραμένει στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, όμως απέκτησε πλέον και “συγκάτοικο” την Κοπεγχάγη. Μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Από δυο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μίντιλαντ, κόντρα σε Βέιλε (5-0 εντός) και Μπρόντμπι (1-0 εντός), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε και της Σοντερίσκε, στο κύπελλο. Είναι μόνη πρώτη, στο +1 από τη δεύτερη Μπρόντμπι και εκεί θέλει να παραμείνει, παρότι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-1), στις οποίες δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Την ευκαιρία να παραμείνει μόνη πρώτη έχει απόψε η Μίντιλαντ, η οποία είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Άαρχους, η οποία προβληματίζει τελευταία, έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.07.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Ράντερς – Νόρντζελαντ: Χ2 (1.78 @bwin)

19:00 Άαρχους – Μίντιλαντ: Διπλό (2.07 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!