prognostiko stoiximatos 11042022

Δεν μας ήθελε χθες η επιλογή που κάναμε με το Over 2.5 (2.05) ανάμεσα σε Μιάλμπι και Τζουργκάρντεν, για την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι από το ίδιο πρωτάθλημα, ανάμεσα σε Βάρναμο και Σίριους.

Βάρναμο – Σίριους Προγνωστικά

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την παρθενική της εμφάνιση στα “μεγάλα σαλόνια” με ένα θετικό αποτέλεσμα η Βάρναμο, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Γκέτεμποργκ, στην πρεμιέρα. Μπορεί να είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά και κατοχή, ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να της χαρίσουν και κάτι, καθώς παρότι ισοφάρισε προσωρινά, δέχθηκε άμεσα και δεύτερο τέρμα.

Αντιθέτως, η Σίριους ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Σούντσβαλ. Βρέθηκε πίσω από νωρίς και αφού είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι στη συνέχεια, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε την αντίπαλο της κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε έξι συνολικά παιχνίδια κόντρα στη Βάρναμο, έχοντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο η Βάρναμο για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σίριους, για να αποσπάσει κάτι θετικό και να δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει κόντρα στην αντίπαλό της. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Βάρναμο – Σίριους: 2 (DNB) (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!