Europa League prognwstika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 11 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το Europa League.

Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς Προγνωστικά

Αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Σλάβια Πράγας, με 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός έδρας 2-1 επί της Μπάνικ Οστράβα, για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και άφησε εκτός συνέχειας τη Λέστερ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, για να επικρατήσει στη συνέχεια με 0-2, στη Βρετανία. Να σημειωθεί ότι στα τέσσερα εντός της στη φετινή διοργάνωση παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά, η Ρέιντζερς μετράει 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ούσα αήττητη, έχοντας απολογισμό 15 νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός έδρας 3-0 επί της Σεντ Μίρεν. Μια νίκη που την έφερε ξανά στην κορυφή της Σκωτίας, μετά από δέκα χρόνια απουσίας. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Αντβέρπ, με δυο νίκες (3-4 εκτός, 5-2 εντός), παραμένοντας αήττητη στη φετινή διοργάνωση.

Οι δυο ομάδες “τρέχουν” αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, έρχονται από νίκες εντός συνόρων, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν κατακτήσει και το πρωτάθλημα Σκωτίας. Έχουν το γκολ, κάτι που περιμένουμε να κάνουν και απόψε, βρίσκοντας δίχτυα. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:55 Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς: Over 2.5 (2.07 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!