prognostiko stoiximatos 11032022

Τέλος έλαβε το επιτυχήμενο σερί της στήλης, μετά και τον χθεσινό κουβά που μας έστειλε η Λα Γκουάιρα, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ερμάνος Κολμενάρες, με την επιλογή μας να είναι το 2 (DNB) στο 1.80. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Δανίας.

Νόρντζελαντ – Σοντερίσκε Προγνωστικά

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Νόρντζελαντ, μετά από 13 παιχνίδια με τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, επικρατώντας με 2-3 στην έδρα της Άαρχους. Αρκετά δραστήρια στο παιχνίδι αυτό, μπορεί να έκανε κάποια λάθη στην άμυνα, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πήρε το κάτι παραπάνω. Βρίσκεται έτσι στο +7 από την τελευταία δυάδα και απόψε έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία εντός της (0-3-3).

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έντεκα παιχνίδια η Σοντερίσκε, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μετά και το εντός 2-2 με την Οντένσε. Κατώτερη των προσδοκιών στο πρώτο ημίχρονο, τα αμυντικά κενά την έφεραν πίσω με 2-0, όμως στο δεύτερο μισό πήρε μέτρα, πίεσε την αντίπαλό της και έφερε το ματς στα ίσα. Σταθερά στην τελευταία θέση, ενώ αγνοεί και το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες στα δέκα αντίστοιχα ματς.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία η Νόρντζελαντ, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Άαρχους. Θέλει τώρα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας την ευκαιρία να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την τελευταία δυάδα. Είναι το φαβορί, έχοντας και την προϊστορία υπέρ της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Νόρντζελαντ – Σοντερίσκε: Άσσος (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!