Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Δανίας. Την Τρίτη (09/02), πέρασε το combo Άσσος και Over 2.5 (1.75) στο Λυών – Αζαξιό (5-1), όχι όμως και το Goal/Goal (1.80) στο Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας (3-0).

Οντένσε – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός που έχει η Οντένσε, μετά και τη χειμερινή διακοπή, έχοντας πανηγυρίσει το διπλό στο τελευταίο παιχνίδι της, στην έδρα της Νόρντζελαντ (0-2 εκτός). Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο, όπου ψάχνει τη διάκριση μετά από χρόνια. Υπέστη μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Μίντιλαντ μετράει μια νίκη και μια ήττα, μετά και την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, ερχόμενη από το εκτός 1-2 επί της Ράντερς στο πρωτάθλημα. Παραμένει έτσι σε τροχιά τίτλου, ούσα στη δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή. Αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παίρνουν ανάσες ορισμένοι βασικοί. Αμφότερες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Βέιλε – Ράντερς Προγνωστικά

Το αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις συνεχίζει η Βέιλε και μετά τη διακοπή, φτάνοντας τα τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το διπλό με το οποίο έφυγε από την έδρα της Σοντερίσκε (0-1), για το πρωτάθλημα. Κάπως έτσι έβαλε τέλος στο σερί των οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο. Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός της Ράντερς, μετά και τη χειμερινή διακοπή, ερχόμενη από το εντός 1-2 κόντρα στη Μίντιλαντ, για το πρωτάθλημα. Μια ήττα που έβαλε τέλος στο σερί των οκτώ νικηφόρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. “Τρέχει” αήττητο σερί κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο, με πέντε και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Ρισκάρουμε και πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Οντένσε – Μίντιλαντ: Goal/Goal (1.75 @bwin)

21:15 Βέιλε – Ράντερς: Διπλό (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!