Fortuna Düsseldorf prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 11 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Β’ Γερμανίας και Α’ Βραζιλίας.

Μπράουνσβαϊγκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Μπράουνσβαϊγκ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 3-1 από την Άουε. Γεγονός που τη διατηρεί χαμηλά στη βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση που ποδηγεί σε μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Φορτούνα Ντίσελντορφ έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες επί των Ντάρμσταντ (3-2 εντός), Καρλσρούη (1-2 εκτός), Όσναμπρουκ (3-0 εντός), Ζανκτ Πάουλι (0-3 εκτός) και Πάντερμπορν (2-1 εντός). Είναι το φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οπότε και επιλογή μας είναι το Διπλό σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Μπραγκαντίνο – Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά

Με εκκωφαντικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μπραγκαντίνο, η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 4-2 της πρωτοπόρου Σάο Πάολο, μεσοβδόμαδα. Κάπως έτσι, έδωσε τέλος στις δυο σερί ήττες που μετρούσε από Ατλέτικο Παραναένσε (0-1 εντός) και Παλμέιρας (1-0 εκτός). Παράλληλα, έχει πάρει τη νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός της. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ατλέτικο Μινέιρο πανηγύρισε και αυτή τη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Κοριτίμπα, μετά και το εκτός 3-0 από τη Σάο Πάολο. Ψάχνεται για ακόμη ένα τρίποντο απόψε, έτσι ώστε να πάει στο -4 από την κορυφή. Το έργο της όμως, μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Επιλογή μας, είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Μπράουνσβαϊγκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: Διπλό (2.05 @bwin)

01:00 Μπραγκαντίνο – Ατλέτικο Μινέιρο: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!