prognostiko stoixmatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την 17η αγωνιστική στη La Liga.

Μαγιόρκα – Θέλτα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μαγιόρκα, καθώς μετά από επτά παιχνίδια με πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, πανηγύρισε το διπλό (1-2) στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ισοφάρισε σχετικά άμεσα και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. “Τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων εντός έδρας, μετρώντας κατά σειρά μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Από την πλευρά της, μετά από τέσσερα παιχνίδια με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Θέλτα γνώρισε και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά από τη Βαλένθια (1-2 εντός). Πήρε προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, όμως δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση από ένα δικό της αμυντικός λάθος, ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μάζεψε για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα. Ηττήθηκε μια φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους της, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Συνέχεια στην παράδοση που τη θέλει να μη χάνει στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Θέλτα, θέλει να δώσει η Μαγιόρκα, που πήρε ψυχολογία μετά και το διπλό επί της Ατλέτικο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.98 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μαγιόρκα – Θέλτα: Goal/Goal (1.98 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!