prognostika stoixhmatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 10 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Σάντος – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σάντος, μετά από δυο σερί νίκες, καθώς δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Παλμέιρας (0-2 εντός). Είχε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ηττήθηκε στα δυο από τα τρία πιο πρόσφατα εντός της (1-0-2). Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Μπραγκαντίνο, από Κουιάμπα (1-0 εκτός) και Ατλέτικο Παραναένσε (0-2 εντός). Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με αντίπαλο την τελευταία, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εκτός της (1-3-2).

Αντίδραση μετά και τα αρνητικά αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, θέλουν να βγάλουν απόψε και οι δυο πλευρές, έχοντας ωστόσο διαφορετικούς στόχους, καθώς η Σάντος παλεύει για παραμονή και η Μπραγκαντίνο για να τερματίσει εντός τετράδος. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Ζουβεντούδε – Ιντερνασιονάλ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Ζουβεντούδε, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Μπαΐα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ελάχιστες όμως οι αξιόλογες, με την ίδια να μην απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλό της. Μια νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ιντερνασιονάλ, μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), επικρατώντας με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Γκρέμιο. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ δεν ένιωσε ιδιαίτερη απειλή στην πορεία. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-3), στις οποίες δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τελευταία η Ζουβεντούδε, δεν δείχνει ικανή για την ώρα να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της. Προερχόμενη από νίκη, η Ιντερνασιονάλ μπορεί να μην πείθει, όμως απόψε έχει και πάλι τον πρώτο λόγο. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Σάντος – Μπραγκαντίνο: Goal/Goal (1.95 @bwin)

02:30 Ζουβεντούδε – Ιντερνασιονάλ: 2 (DNB) (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!