Cruz Azul prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Μεξικό.

Πουέμπλα – Ατλέτικο Σαν Λουίς Προγνωστικά

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πουέμπλα, μετά από έξι παιχνίδια με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, επικρατώντας με 1-0 της Κερετάρο. Ήταν καλύτερη στο ματς και έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σταθεί τυχερή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο VAR ακύρωσε τέρμα της αντιπάλου της. Έφτασε τους έξι βαθμούς, μετά από τις επτά πρώτες στο φετινό Απερτούρα. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και τρία παιχνίδια η Ατλέτικο Σαν Λουίς, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εκτός 2-2 με τη Μαζατλάν. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς είχε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, για να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους εννέα συνολικά, ενώ είναι αήττητη σε τρεις εξόδους (2-1-0).

Ανεβασμένη η Πουέμπλα μετά και την πρώτη φετινή της νίκη στη σεζόν, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν ικανοποιεί πλήρως ώστε να την εμπιστευτούμε απόψε. Ομάδα που σκοράρει η Ατλέτικο Σαν Λουίς, κάτι που περιμένουμε να κάνει ξανά. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Χουάρες – Κρουζ Αζούλ Προγνωστικά

Χωρίς νίκη παραμένει στη σεζόν η Χουάρες (0-2-5), ερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Κλαμπ Αμέρικα (1-2 εντός), Νεκάξα (1-0 εκτός) και Σάντος Λαγκούνα (2-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Είναι ουραγός με μόλις δυο βαθμούς. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Κρουζ Αζούλ, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την Πατσούκα. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν καλύτερη και άξιζε το κάτι παραπάνω. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, έφτασε τους δέκα βαθμούς μετά και τις επτά πρώτες στροφές του Απερτούρα.

Βίοι αντίθετοι για τις δυο πλευρές, με τη Χουάρες να έρχεται από αρνητικό σερί και την Κρουζ Αζούλ να παραμένει αήττητη στα τελευταία της. Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν και την προϊστορία μαζί τους. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Πουέμπλα – Ατλέτικο Σαν Λουίς: Goal/Goal (1.90 @bwin)

05:00 Χουάρες – Κρουζ Αζούλ: Διπλό (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!