KuPS prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 10 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Σεϊναγιόεν – Κουόπιο Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σεϊναγιόεν, μετά και την ήττα που υπέστη από την Ελσίνκι (0-2 εντός), επικρατώντας αυτή τη φορά της Χόνκα με 0-1, εκτός. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους οκτώ συνολικά και μοιράζεται στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Χέλσινγκφορς, κόντρα στην οποία υπερτερεί. Δεν επικράτησε σε κάποιο από τα τρία φετινά εντός της (0-2-1). Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κουόπιο, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Ίλβες (3-2 εκτός) και Χάκα (1-2 εντός). Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, η κυπελλούχος Φινλανδίας έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε έξι αγωνιστικές. Μια νίκη και δυο ήττες σε τρεις φετινές εξόδους.

Σε καλύτερη κατάσταση η Σεϊναγιόεν, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει κόντρα στην Κουόπιο, η οποία έρχεται από δυο σερί ήττες, που την έριξαν ψυχολογικά. Όπως στα τελευταία μεταξύ τους, έτσι και σε αυτό περιμένουμε να βρουν δίχτυα, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Κότκα – Χέλσινγκφορς Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κότκα, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Ίντερ Τούρκου (2-1 εκτός) και Ίλβες (2-0 εκτός). Πλέον, έχει ηττηθεί στα τρία από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της στην κατηγορία, οπότε και μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς, που τη διατηρούν χαμηλά. Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη η Χέλσινγκφορς, η οποία μετρούσε από δυο νίκες και ισοπαλίες μέχρι και την περασμένη αγωνιστική, όταν και δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ Τούρκου (1-4 εντός). Παρόλα αυτά, σκόραρε για πέμπτο διαδοχικό ματς. Έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς και μοιράζεται την πέμπτη θέση, μαζί με τη Σεϊναγιόεν. Μια νίκη και μια ισοπαλία σε δυο φετινές εξόδους.

Μπορεί να προέρχεται από βαριά ήττα, ωστόσο η Χέλσινγκφορς πραγματοποιεί πιο πειστικές εμφανίσεις για την ώρα και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες απόψε. Τη στηρίζουμε και κρατάμε το Διπλό σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Σεϊναγιόεν – Κουόπιο: Goal/Goal (1.90 @bwin)

18:30 Κότκα – Χέλσινγκφορς: Διπλό (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!