prognostiko stoiximatos 10042022

Δεν μας ήθελε χθες η επιλογή που κάναμε με το Χ2 (1.85) του Εθνικού Άχνας στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού, όπου και ηττήθηκε με 2-0, για τα πλέι άουτ της Κύπρου. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας, ανάμεσα σε Μιάλμπι και Τζουργκάρντεν.

Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η Μιάλμπι, μετά και το 0-2 στην έδρα της Έλφσμποργκ. Άργησε αρκετά να μπει στο ματς, έχοντας παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και απειλώντας πρώτη φορά λίγο πριν την ανάπαυλα, ωστόσο πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή. Με την εικόνα του ματς να μην αλλάζει και τους γηπεδούχος να έχουν την πρωτοβουλία, η ίδια πέτυχε και δεύτερο τέρμα λίγο αργότερα. Έχει μεγάλες βλέψεις φέτος, θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αντίστοιχα όμως, και η Τζουργκάρντεν μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Ντέγκερφορς. Μπήκε πιο δυναμικά και πήρε σαφές προβάδισμα, ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση, στάθηκε τυχερή στα τρία δοκάρια που είχε η αντίπαλός της και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας, “χτύπησε” και τρίτη φορά στα τελευταία λεπτά. Σε γενικές γραμμές πάντως, είχε μια καλή παρουσία, στην οποία ποντάρει και πάλι απόψε.

Έχοντας ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα, αμφότερες θέλουν να κάνουν το 2/2 απόψε, έχοντας παράλληλα υψηλές βλέψεις στη σεζόν. Είναι δυο ομάδες που σκόραραν αρκετά και πέρυσι, αλλά και στη διάρκεια του κυπέλλου. Κάτι που περιμένουμε να κάνουν και πάλι τώρα, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν: Over 2.5 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!