prognostiko stoiximatos 10032022

Εδώ είμαστε και πάλι μετά το χθεσινό ρεπό της στήλης. Την προηγούμενη φορά που τα είπαμε, την Τρίτη, επιβεβαιώθηκε η επιλογή του Χ2 (1.83) στο παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Αμέρικα Μινέιρο και Μπαρτσελόνα, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ερμάνος Κολμενάρες – Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη στα δυο πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν η Ερμάνος Κολμενάρες. Στο τελευταίο της, ηττήθηκε με 1-0 από την Αράγκουα, όπου είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε μια εκτός συνόρων διοργάνωση, στα επτά χρόνια της ιστορίας της, οπότε και θέλει να πάρει εμπειρίες.

Δυναμικά έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2022 η Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα, ερχόμενη από σερί νίκες κόντρα σε Μετροπολιτάνος (1-0 εντός) και Ακαντέμια Πουέρτο Καμπέγιο (2-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και δημιούργησε περισσότερες φάσεις, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να βρει δίχτυα και να πάρει το ματς, με ανατροπή. Έχει αρκετές παραστάσεις στη διοργάνωση, στην οποία επιστρέφει μετά το 2016.

Με τον ενθουσιαμό η Ερμάνος Κολμενάρες, ωστόσο η Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα έχει και την εμπειρία και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, μετά και το πολύ δυναμικό της ξεκίνημα στη σεζόν. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:15 Ερμάνος Κολμενάρες – Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα: 2 (DNB) (1.80 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (28 Φεβρουαρίου-06 Μαρτίου 2022)

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
  • Γκλάντμπαχ – Χέρτα
  • Χετάφε – Βαλένθια
  • Σαμπντόρια – Γιουβέντους
  • Λυών – Ρεν
  • Τορίνο – Ίντερ
  • Μπαρτσελόνα – Οσασούνα

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​