prognostiko stoiximatos 10022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια εξ αναβολής αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Απόλλων Λεμεσού, επικρατώντας αυτή τη φορά επί της Δόξας Κατωκοπιάς (0-3 εκτός). Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση, ενώ παρότι δέχθηκε πίεση, δεν ένιωσε ιδιαίτερη απειλή. Νωρίτερα είχε επικρατήσει των Ομόνοια (2-0 εντός), Πάφο (0-1 εκτός) και Ολυμπιακό Λευκωσίας (2-1 εντός). Επικράτησε στα επτά από τα εννέα φετινά εντός της.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΑΕ Λεμεσού, μετά από δυο νίκες, γνωρίζοντας την ήττα αυτή τη φορά από το ΑΠΟΕΛ, με 2-3. Είχε αρκετά καλή παρουσία, πήρε παράλληλα δις το προβάδισμα, όμως δεν έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση για να πάρει κάτι το θετικό. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-4).

Με καλύτερη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ντέρμπι ο Απόλλωνας, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που είναι και γηπεδούχος. Με αρκετές απουσίες και οι δυο πλευρές, σημαντικότερες αυτές τις ΑΕΛ. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού: Άσσος (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!