prognostiko stoiximatos 10012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 10 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Ομόνοια, έχοντας μια ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (4-2 εκτός) και μια ισοπαλία με την Πάφο (1-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, βρέθηκε πίσω από νωρίς σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, για να ισοφαρίσει εν τέλει στο φινάλε της αναμέτρησης. Ηττήθηκε μια φορά στα επτά φετινά εντός της, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, στα οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 3-0 από την ΑΕ Λεμεσού. Δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς, είχε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο και με εξαίρεση το διπλό δοκάρι (64′), δεν κατάφερε να δείξει κάτι το αξιόλογο. Δεν πήρε κάποιο διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους του (0-2-4). Είναι με νέο τεχνικό τον Λούκας Αλκαράθ.

Με αρκετές απουσίες, η Ομόνοια καλείται να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Κάτι στο οποίο ευελπιστεί και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι με νέο τεχνικό στην άκρη του πάγκου του. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς, επιλογή μας το Under 2.5 σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Under 2.5 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!