prognostika stoiximatos 09122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Σάντος – Κουιάμπα Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σάντος, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Φλαμένγκο (0-1). Ισορροπημένο παιχνίδι, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες, παρότι η ίδια ήταν αρκετά τυχερή, καθώς ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν και πέναλτι. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή, τώρα θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κουιάμπα, καθώς μετά από τρεις αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικράτησε με 1-0 της Φορταλέζα, εντός.  Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυναμικά και πήρε από νωρίς προβάδισμα, ενώ παρά την πίεση που δέχθηκε, κράτησε μέχρι τέλους. Θέλει μόλις ένα βαθμό για να αποφύγει τα χειρότερα και να εξασφαλίσει παράλληλα την έξοδο στο ερχόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-4-4).

Να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει για έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες, θέλει η Σάντος, παρότι γνωρίζει ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι της. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της και κόντρα στην Κουιάμπα, είναι λογικό φαβορί. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Ζουβεντούδε – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Ζουβεντούδε, κόντρα σε Φορταλέζα (1-0 εκτός) και Σάο Πάολο (3-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ηττήθηκε δίκαια, με την αντίπαλό της να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κατοχή αλλά και περισσότερες ευκαιρίες. Για να εξασφαλίσει την παραμονή της, θέλει απόψε καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη. Παρέμεινε αήττητη στα επτά τελευταία εντός της (4-3-0), έχοντας επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών. Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια η Κορίνθιανς, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με τη Γκρέμιο.  Παρότι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, τα βρήκε αρκετά σκούρα και γλίτωσε τα χειρότερα στο φινάλε. Αδιάφορη σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, είναι χωρίς διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-5).

Μονόδρομος η νίκη για τη Ζουβεντούδε, παρότι η υπόθεση παραμονής δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι της. Παρόλα αυτά είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τα περιθώρια, την ώρα που η Κορίνθιανς απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Σάντος – Κουιάμπα: Άσσος (1.85 @bwin)

02:30 Ζουβεντούδε – Κορίνθιανς: Άσσος (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!