prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 9 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από την αγωνιστική στη Βραζιλία.

Φορταλέζα – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Στις νίκες επέστρεψε η Φορταλέζα, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Φλουμινένσε. Μπορεί να μην ήταν με διαφορά καλύτερη από την αντίπαλό της και να δέχθηκε φάσεις, ωστόσο ήταν αρκετά εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Αυτή ήταν και η δεύτερη νίκη της στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν κατάφερε να κερδίσει σε κάποιο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (0-2-2). Αήττητη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Φλαμένγκο, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Μπραγκαντίνο. Αποτέλεσμα δίκαιο, με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικές προς τα αντίπαλα καρέ. Παρέμεινε αήττητη στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (4-3-0).

Μάχη στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τη δεύτερη θέση. Δεν πείθουν πλήρως με την εικόνα που έχουν τελευταία, ωστόσο εμείς θα στηρίξουμε τη Φλαμένκο, που αποδίδει καλύτερα στα εκτός της και έχει στα υπέρ της και την προϊστορία. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.35 από την Bwin.

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπαΐα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς μετά την ήττα από τη Φλαμένγκο (3-0 εκτός), έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (0-2). Μπορεί να δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να πάρει το κάτι παραπάνω. Επικράτησε και στα δυο πιο πρόσφατα εντός της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Μπαΐα, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 3-1 από την Κορίνθιανς. Αν και προηγήθηκε κόντρα στη ροή, στην πορεία έμεινε με δέκα παίκτες και το “πλήρωσε” με ολική ανατροπή του σκορ. Χωρίς διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας πετύχει μόλις δυο τέρματα.

Συνέχεια στην παράδοση που τη θέλει να μη χάνει στα τελευταία εντός της με τη Μπαΐα, θέλει να δώσει απόψε η Ατλέτικο Παραναένσε, για να μειώσει τη διαφορά της από τις πιο πάνω θέσεις. Είναι το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που η Μπαΐα απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Φορταλέζα – Φλαμένγκο: Διπλό (2.35 @bwin)

01:00 Ατλέτικο Παραναένσε – Μπαΐα: Άσσος (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!