Souidia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 9 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας.

Νόρκεπινγκ – Κάλμαρ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νόρκεπινγκ, καθώς μετά τις δυο ήττες από Χάκεν (0-1 εντός) και Χάμαρμπι (2-1 εκτός), επικράτησε στην έδρα της Γκέτεμποργκ με 1-2. Εξαιρετική η εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, οπότε και δίκαια πήρε σαφές προβάδισμα, στην πορεία έδωσε χώρους και παρά τη μείωση δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στο πιο πρόσφατο εξ αυτών. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Κάλμαρ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, επικρατώντας από την πλευρά της, της Μιάλμπι (1-0 εντός). Αγνοεί το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-2).

Την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Νόρκεπινγκ, με μόνο στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των 13 αγώνων που έχει κόντρα στην Κάλμαρ. Είναι το φαβορί, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Βάρμπεργκς – Σίριους Προγνωστικά

Αήττητο σερί τριών αγώνων πρωταθλήματο για τη Βάρμπεργκς, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Βάρμπεργκς. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την εικόνα που είχαν αμφότερες στον αγωνιστικό χώρο. Αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (2-1-0). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σίριους, καθώς μετά το διπλό επί της Ντέγκερφορς, ηττήθηκε με 1-2 από την Έρεμπρο, εντός, χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες. Τρίτη της ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είναι χωρίς διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Έχοντας μείνει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, οι δυο ομάδες θέλουν πάση θυσία κάτι το θετικό απόψε, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Θεωρούμε ότι ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, ειδικά από τη στιγμή που η Σίριους απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Νόρκεπινγκ – Κάλμαρ: Άσσος (2.00 @bwin)

20:00 Βάρμπεργκς – Σίριους: Άσσος (2.08 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!