St Patrick s Athletic prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 09 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Σεντ Πάτρικς – Ντέρι Σίτι Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα η Σεντ Πάτρικς, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Μποέμιανς. Πραγματοποεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη επί της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (2-1 εντός). Αντιθέτως, η Ντέρι Σίτι υπέστη την ήττα και στα δυο πρώτα παιχνίδια της στο τρέχον πρωτάθλημα, κόντρα σε Λόνγκφορντ (2-0 εκτός) και Γουότερφορντ (1-2 εντός), ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Πολύ πιο δυναμικό το ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη σεζόν η Σεντ Πάτρικς, η οποία έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, κόντρα σε μια Ντέρι Σίτι που απογοητεύει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Ντάνταλκ – Μποέμιανς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Ντάνταλκ, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, ερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Σάμροκ Ρόβερς. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Φιν Χαρπς (1-2 εντός), οπότε και με ένα βαθμό παραμένει χαμηλά. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Μποέμιανς δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα., μετά και το εντός 0-1 από τη Σεντ Πάτρικς. Με μόλις ένα βαθμό, παραμένει χαμηλά, ισοβαθμώντας με την αποψινή της αντίπαλο. Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή τους νίκη θα παραταχθούν απόψε και οι δυο ομάδες. Θέλουν αμφότερες το ίδιο, οπότε και θα πάμε με το συχνό Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:45 Σεντ Πάτρικς – Ντέρι Σίτι: Άσσος (1.70 @bwin)

21:45 Ντάνταλκ – Μποέμιανς: Goal/Goal (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!