prognostiko stoiximatos 09042022

Δε μας έκανε τη χάρη χθες η Ράντερς να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Άαλμποργκ (Χ2 στο 1.70), όπου και παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με “κατεβασμένα χέρια”, με το σκορ να σταματάει στο 3-0. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι για τα πλέι άουτ της Κύπρου, ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Εθνικό Άχνας.

ΑΕ Λεμεσού – Εθνικός Άχνας Προγνωστικά

Αήττητη σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕ Λεμεσού, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το διπλό στην έδρα της Δόξα Κατωκοπιάς (0-1). Τα χρειάστηκε αρκετά, όμως στάθηκε τυχερή στα ακυρωθέντα τέρματα της αντιπάλου της, ενώ είχε σε πολύ καλή μέρα και τον πορτιέρο Μέγερι, για να “αποδράσει” εν τέλει με το διπλό, χάρη σε μια στημένη φάση. Αδιάφορη στα πλέι άουτ, καθώς δύσκολα θα κινδυνεύσει, οπότε και στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο κύπελλο, όπου ακολουθεί ματς με την Ομόνοια.

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο Εθνικός Άχνας, φτάνοντας τα έξι διαδοχικά παιχνίδια, μετά και το 0-4 με το οποίο επικράτησε στην έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, για το κύπελλο. Καλύτερος σε όλη της διάρκεια του ματς, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη νίκη. Αξιοσημείωτο, ότι στο αήττητο που έχει φτιάξει δεν έχει δεχθεί και κάποιο τέρμα. Έμεινε αλώβητος στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους του (3-2-0).

Με το μυαλό στο κύπελλο και τη ρεβάνς με την Ομόνοια είναι η ΑΕ Λεμεσού, ενδεχομένως να παίξει και πάλι με αλλαγές σήμερα. Μεγαλύτερο το κίνητρο που έχει ο Εθνικός, καθώς παρότι έρχεται από αήττητο σερί, παραμένει σε δύσκολη θέση. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 ΑΕ Λεμεσού – Εθνικός Άχνας: Χ2 (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Άστον Βίλα – Τότεναμ
  • Σαουθάμπτον – Τσέλσι
  • Άρσεναλ – Μπράιτον
  • Κάλιαρι – Γιουβέντους
  • Ίντερ – Βερόνα
  • Λεβάντε – Μπαρσελόνα
  • Λειψία – Χοφενχάιμ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια