τσαρλυ προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 09 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Κύπρο και κύπελλο Γαλλίας. Χθες πέρασαν και τα δυο σημεία της στήλης, έχοντας επιλέξει το Goal/Goal (1.75) στο Ράντερς – Μίντιλαντ (1-2) και το Γκρέμιο -1 (AH) (2.00) στο Μποταφόγκο – Γκρέμιο (2-5).

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά

Τη νίκη με την οποία θα περάσει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της κατάταξης, αναζητεί απόψε ο Απόλλων Λεμεσού. Προέρχεται από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος, στο οποίο και μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με την Καρμιώτισσα. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (4-1-0). Από την πλευρά της, η ΑΕΚ Λάρνακας μπορεί να είναι μακριά από την κορυφή, ωστόσο έρχεται και αυτή από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την Ανόρθωση. Επικράτησε το αμφίσκορο στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, το επιλέγουμε ξανά σήμερα, με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Λυών – Αζαξιό Προγνωστικά

Σε εξαιρετική αγωνιστική βρίσκεται η Λυών, η οποία φαίνεται πως έχει βρει ρυθμό και έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εντός 3-0 επί της Στρασμπούργκ, για το πρωτάθλημα. Γεγονός που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας ωστόσο και μια ήττα. Μπορεί να αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω, όμως η Αζαξιό είναι διατεθειμένη να παίξει για το καλύτερο δυνατό. Έρχεται από αήττητο τριών αγώνων (2-1-0), μετά και το εντός 0-0 με την Οσέρ, στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, έχουν ένα πιο ποιοτικό ρόστερ και περιμένουμε να πάρει την πρόκριση. Επιλογή μας είναι το συνδυαστικό Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας: Goal/Goal (1.80 @bwin)

22:00 Λυών – Αζαξιό: Άσσος και Over 2.5 (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!