Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 09 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Κοριτίμπα – Ατλέτικο Παραναένσε Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και εννέα αναμετρήσεις η Κοριτίμπα, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και επτά ήττες, μετά και το εντός 1-2 από τη Γκοϊάς. Είναι πλέον, με νέο τεχνικό και αυτός είναι ο Γκουστάβο Μορίνιγκο, που απόψε κάνει ντεμπούτο. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Ατλέτικο Παραναένσε έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες επί των Μπραγκαντίνο (0-1 εκτός), Βάσκο ντα Γκάμα (3-0 εντός) και Μποταφόγκο (0-2 εκτός). Είναι το φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως επιλέγω να πάω με τα γκολ και την επιλογή του 2-3 Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Φορταλέζα – Γκρέμιο Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Φορταλέζα, σε ένα σερί όπου και μετράει από τρεις ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από τη Σπορτ Ρεσίφε. Τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα οδήγησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Έντερσον Μορέιρα να αντικαθιστά τον Μαρσέλο Σαμούσκα. Με αρκετές απουσίες απόψε, καθώς δέκα παίκτες της συνολικά βρέθηκαν θετικοί στον covid-19. Αήττητη παραμένει εδώ και 13 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Γκρέμιο, σε ένα σερί όπου και μετράει εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 2-1 επί της Μπαΐα. Ετοιμάζει αλλάγες για απόψε, όμως και πάλι είναι το φαβορί για τη νίκη. Τη στηρίζω, με το Διπλό σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Κοριτίμπα – Ατλέτικο Παραναένσε: 2-3 Goal (2.00 @bwin)

02:00 Φορταλέζα – Γκρέμιο: Διπλό (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!