Mexico prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Βόρειας Αμερικής.

Παναμάς – Μεξικό Προγνωστικά

Αήττητος παραμένει ο Παναμάς, μετά και τις δυο πρώτες στροφές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας μια ισοπαλία 0-0 με την Κόστα Ρίκα και μια νίκη 0-3 επί της Τζαμάικα. Κόντρα στην τελευταία μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης, ωστόσο ήταν και πάλι καλύτερος και έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση. Από την πλευρά του, το Μεξικό έχει κάνει ήδη το 2×2, επικρατώντας κατά σειρά των Τζαμάικα (2-1 εντός) και Κόστα Ρίκα (0-1 εκτός).  Μπορεί να μην ικανοποίησε πλήρως με την εμφάνιση που είχε κόντρα στην τελευταία, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχο στην τελική προσπάθεια και πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του, έχει απόψε το Μεξικό. Διαθέτει ένα πιο ποιοτικό ρόστερ και έχει στα υπέρ του και την προϊστορία, οπότε και δικαίως θεωρείται φαβορί, ακόμη κι αν ο Παναμάς είναι αήττητος σε δυο παιχνίδια. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:05 Παναμάς – Μεξικό: Διπλό (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!