τζουργκαρντεν

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 8 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας.

Τζουργκάρντεν – ΑΪΚ Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων πρωταθλήματος προέρχεται η Τζουργκάρντεν, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάκεν (2-1 εντός).  Ήταν καλύτερη, άξιζε το θετικό αποτέλεσμα και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση από δικό της λάθος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ποντάρει πάρα πολλά στην έδρα της, εκεί όπου παραμένει αήττητη, με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αήττητη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η ΑΪΚ, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εντός 1-0 με αντίπαλο τη Χάλμσταντ. Δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση μακριά από την έδρα της, όπου σε αντίστοιχα ματς μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τζουργκάρντεν, η οποία έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης. Έχει τον πρώτο λόγο από τη στιγμή που η ΑΪΚ απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.91 από την Bwin.

Γκέτεμποργκ – Χάμαρμπι Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Γκέτεμπρογκ, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Βάρμπεργκς (2-0 εκτός) και Νόρκεπινγκ (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, “πλήρωσε” με δυο τέρματα την τραγική της εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρότι έβγαλε αντίδραση στην πορεία, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο, πέρα από τη μείωση.  Σε επτά συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις, πανηγύρισε μόλις δυο νίκες, μετρώντας ακόμη ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων (4-4-0) που μετρούσε η Χάμαρμπι σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και την ήττα από την Τσουκαρίτσκι (3-1 εκτός), στο Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ωστόσο, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία της (3-2-0), μετά και την ισοπαλία με την Έστερσουντ (1-1 εκτός). Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Μπορεί να προέρχεται από βαριά ήττα στην Ευρώπη, εντός των συνόρων όμως η Χάμαρμπι τα πηγαίνει αρκετά καλά και έτσι θέλει να συνεχίσει και απόψε. Έχει στα υπέρ της και την προϊστορία, οπότε και θα της δώσουμε το προβάδισμα, με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Τζουργκάρντεν – ΑΪΚ: Άσσος (1.91 @bwin)

18:30 Γκέτεμποργκ – Χάμαρμπι: 2 (DNB) (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!