Superettan prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 08 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τη Β’ Σουηδίας. Βγήκαν και οι δυο χθεσινές επιλογές μας, καθώς η Γιόνσεπινγκ επικράτησε της Ακρόπολις με 4-1 (Άσσος σε απόδοση 1.82), ενώ είχαμε χαμηλό σκορ (1-0) και στο Νουμπλένσε – Αουντάξ Ιταλιάνο (Under 2.5 σε απόδοση 1.75).

Γκάις – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες που υπέστη, η Γκάις επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Νόρμπι, με 0-2, την περασμένη αγωνιστική. Κάπως έτσι, έφτασε τους 13 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Λαντσκρόνα, στο -4 από την κορυφή της κατηγορίας. Από δυο νίκες και ήττες σε τέσσερα εντός. Αντιθέτως, η Λαντσκρόνα δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια που έδωσε, έχοντας μια ήττα από τη Γιόνσεπινγκ (3-1 εκτός) και μια ισοπαλία με την Έργκριτε (1-1 εντός). Αγνοεί το διπλό σε τρεις φετινές εξόδους, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Μπορεί να μην πείθουν ιδιαίτερα στα τελευταία τους παιχνίδια οι δυο ομάδες, οι οποίες “συγκατοικούν” στην κατάταξη και έχουν την ευκαιρία απόψε να μειώσουν στο -1 τη διαφορά από την κορυφή. Τα μεταξύ τους έχουν γκολ, οπότε και θα πάμε με ένα ακόμη Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Γκάις – Λαντσκρόνα: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!