prognostiko stoiximatos 08042022

Δικαίωση για τη στήλη με τη χθεσινή επιλογή του Over 2.5 (1.80) στο εξ αναβολής παιχνίδι του Μεξικού ανάμεσα σε Πατσούκα και Τίγκρες, με την πρώτη να επικρατεί με 2-1! Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το από το πρωτάθλημα της Δανίας, ανάμεσα σε Άαλμποργκ και Ράντερς.

Άαλμποργκ – Ράντερς Προγνωστικά

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος η Άαλμποργκ, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0-1 από την Κοπεγχάγη, εντός. Παρότι είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, στην πορεία δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλό της. Αντιθέτως, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έδειξε αμυντικά προβλήματα, γεγονός που “πλήρωσε” στα τελευταία λεπτά. Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εντός της (1-2-4).

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ράντερς, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Μπρόντμπι (0-1). Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, ενώ παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση στη συνέχεια, κατάφερε να τα βγάλεις εις πέρας, έχοντας σε καλή μέρα τον τερματοφύλακας της, που δήλωνε παρών σε κάθε κίνδυνο. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-3-2).

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι, σε γενικές γραμμές η Άαλμποργκ εξακολουθεί να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της. Κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ράντερς, η οποία δείχνει σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, για να αποσπάσει κάτι το θετικό. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Άαλμποργκ – Ράντερς: Χ2 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!