AaB - Sonderjyske prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 08 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την Α’ Δανίας.

Άαλμποργκ – Σοντερίσκε Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις η Άαλμποργκ, σε ένα σερί όπου και μετράει από τρεις ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από τη Χόρσενς. Βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς, ούσα στο -3 από την εξάδα. Από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει επικρατήσει σε κάποιο από τα τρία πιο πρόσφατα (0-1-2). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Σοντερίσκε, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με την Οντένσε. Πρώτος βαθμός, μετά από τις τέσσερις σερί ήττες, έφτασε τους 25 συνολικά και μοιράζεται την έκτη θέση, μαζί με την Οντένσε. Στις τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν βρίσκονται οι δυο ομάδες, έχοντας ξεχάσει εδώ και καιρό τι πάει να πει νίκη. Αμφότερες πάντως έχουν τον τρόπο να βρίσκουν δίχτυα, προβληματίζουν λιγάκι αμυντικά, οπότε και επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαλμποργκ – Σοντερίσκε: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!