prognostiko stoiximatos 08032022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 08 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το Κόπα Λιμπεταδόρες.

Αμέρικα Μινέιρο – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία έρχεται από εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Βίλα Νόβα, για το πολιτειακό Μινέιρο 1. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, και παρότι προσπάθησε, δεν ήταν αρκετά ικανή να αποσπάσει κάτι καλύτερο. Στο Λιμπερταδόρες, έρχεται από ιστορική πρόκριση επί της Γκουαρανί, στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση. Ηττήθηκε στα 3/4 τελευταία εντός της, έχοντας και μια νίκη.

Νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις η Μπαρτσελόνα, η οποία δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Στην τελευταία εξ αυτών, επικράτησε με 1-3 στην έδρα της 9 ντε Οκτούμπρε, για το πρωτάθλημα. Έδειξε τις προθέσεις της από νωρίς και πήρε σαφές προβάδισμα, ενώ παρά τη μείωση και την πίεση που δέχθηκε, απέφυγε τυχόν απώλειες και έκανε το 3×3. Πιο έμπειρη στο Λιμπερταδόρες, με περισσότερες παρουσίες, φέτος απέκλεισε κατά σειρά τις Τορκέ και Ουνιβερσιτάριο.

Μπορεί να έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο η Αμέρικα Μινέιρο, ωστόσο ήταν αρκετά τυχερή για να αφήσει εκτός τη Γκουαρανί. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο της απόψε, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι πιο έμπειρη στη διοργάνωση και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Αμέρικα Μινέιρο – Μπαρτσελόνα: Χ2 (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!