prognostiko stoiximatos 08022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 08 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τόρκε – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Παρθενική εμφάνιση στην διοργάνωση για την Τόρκε, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο χάρη στην τέταρτη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποδέχθηκε τη Σέρο Λάργκο, στην πρεμιέρα του Απερτούρα της Ουρουγουάης, με την οποία έμεινε στο 1-1. “Τρέχει” αήττητο σερί έξι αγώνων, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, καθώς οι εντός συνόρων υποχρεώσεις της ξεκινούν στις 20 του μηνός. Είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες της διοργάνωσης, βρέθηκε δυο φορές στον τελικό (1990, 1998), ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Δεν ικανοποιεί μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις ένα διπλό στα εννέα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Tον ενθουσιασμό η Τόρκε, στον ντεμπούτο της στη διοργάνωση, θέλει να πάρει εμπειρίες και σιγά σιγά να εδραιωθεί εδώ. Αρκετά ζόρικο το πρώτο της τεστ κόντρα στην πιο έμπειρη Μπαρτσελόνα, όμως ποντάρει στην έδρα της. Της δίνουμε προβάδισμα, επιλέγοντας το 1 (DNB) σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Τόρκε – Μπαρτσελόνα: 1 (DNB) (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!