prognostika stoiximatos 08012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 08 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε εντός έδρας με την Πάφο (1-3), παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Ηττήθηκε μια φορά στα επτά φετινά εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και δυο παιχνίδια ο Απόλλων Λεμεσού, έχοντας από μια ισοπαλία και ήττα, μετά και το εκτός 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ. Διατηρείται στην πρώτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας.  Πήρε το διπλό στις τέσσερις από τις επτά φετινές του εξόδους στο πρωτάθλημα (4-2-1).

Ντέρμπι κορυφής με τις δυο ομάδες να θέλουν να τα δώσουν όλα για όλα, έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη απόψε. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, οπότε και επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!