prognostiko stoiximatos 07032022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Για σήμερα Δευτέρα 7/3, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Άαρχους – Νόρντζελαντ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Άαρχους, καθώς ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Βέιλε, πριν από μια εβδομάδα. Παρότι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, τα βρήκε αρκετά σκούρα και δέχθηκε την ισοφάριση και στις δυο φορές που προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και “λύγισε” στις καθυστερήσεις. Στο -5 από τα πλέι οφ, έχοντας ωστόσο και παιχνίδι λιγότερο. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός (4-2-0).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εξακολουθεί να βρίσκεται η Νόρντζελαντ εδώ και 13 αναμετρήσεις, με τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Έρχεται από το εντός 0-0 με τη Ράντερς, όπου ήταν λίγες οι καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές. Χωρίς κάποια περιθώρια για να προλάβει πλέον τα πλέι οφ. Απέσπασε μόλις ένα βαθμό στις επτά τελευταίες εξόδους της (0-1-6).

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Άαρχους, έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά από την εξάδα και τα πλέι οφ. Κόντρα σε μια κακή Νόρντζελαντ, είναι το φαβορί και θα τη στηρίξουμε, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαρχους – Νόρντζελαντ: Άσσος (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!