prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 7 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Άαλμποργκ – Ράντερς Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Άαλμποργκ, καθώς μετά από δυο σερί ήττες, επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Νόρντζελαντ. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας υποστεί και μια ήττα. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Ράντερς, ερχόμενη από το εντός 2-2 με τη Γιάμπλονετς, για το Κόνφερενς Λιγκ. Είχε προηγηθεί η ήττα με 1-3 από τη Μίντιλαντ, στο πρωτάθλημα. Επικράτησε στις τέσσερις από τις έξι φετινές εξόδους της, έχοντας και δυο ήττες.

Πιο ξεκούραστη η Άαλμποργκ, από τη στιγμή που δεν είχε κάποιο ματς μεσοβδόμαδα, ποντάρει στην έδρα της για να επικρατήσει σήμερα. Αντίδραση και επιστροφή στις νίκες ψάχνει από την πλευρά της η Ράντερς, όμως δεν έχει εύκολη αποστολή. Επιλογή μας, η Ισοπαλία σε απόδοση 3.30 από την Bwin.

Μπρόντμπι – Οντένσε Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μπρόντμπι, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με τη Ρέιντζερς, στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν απείλησε σε καμία περίπτωση και παρότι προηγήθηκε με αυτογκόλ, δεν κατάφερε να πάρει και τη νίκη. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Δεν έχει πάρει τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Οντένσε, στα οποία και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττα, μετά και το εντός 0-0 με την Άαρχους. Ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το διπλό σε καμία από τις έξι τελευταίες εξόδους της (0-4-2).

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει η Μπρόντμπι, έτσι ώστε να καλύψει τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις. Είναι το φαβορί κόντρα στην Οντένσε, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Άαλμποργκ – Ράντερς: Ισοπαλία (3.30 @bwin)

19:00 Μπρόντμπι – Οντένσε: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!