Kupello Rossias prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 07 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Ρωσίας.

Ακμάτ Γκρόζνι – Ούφα Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ακμάτ Γκρόζνι, κόντρα σε Άρσεναλ Τούλα (2-0 εντός) και Κράσνονταρ (0-5 εκτός). Κάπως έτσι, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο, όπου στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ροστόφ (0-1 εκτός). Από την πλευρά της, η Ούφα εξακολουθεί να αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ερχόμενη από την εκτός έδρας βαριά ήττα με 4-0 από τη Ντιναμό Μόσχας. Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ρούμπιν Καζάν (0-3 εντός) και Λοκομοτίβ Μόσχας (0-1 εντός). Η λογική λέει ότι το κύπελλο θα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, καθώς στόχος είναι η παραμονή.

Σε ανοδική πορεία η Ακμάτ Γκρόζνι, έρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Κράσνονταρ και δικαιωματικά έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ειδικά από τη στιγμή που η Ούφα θα είναι έχει το μυαλό στη μάχη της παραμονής και θα παραταχθεί με υπηρεσιακό. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Σότσι – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σότσι, μετά και την ευρεία επικράτηση επί της Ταμπόφ (5-0 εντός), καθώς δεν κατάφερε να “αποδράσει” με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ρούμπιν Καζάν (1-0), για το πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, μοιράζεται την έκτη θέση μαζί με τη Ρουμπίν Καζάν, ούσα παράλληλα στο -3 από την πρώτη τετράδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στα του κυπέλλου τώρα, μετράει ήδη τρεις προκρίσεις στη φετινή διοργάνωση. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά και την επιστροφή στα γήπεδα από τη χειμερινή διακοπή, μετρώντας μόνο νίκες σε έξι παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο, “πέρασε” από την έδρα της Ρότορ Βόλγκογκραντ (0-2). Είναι στόχος το κύπελλο, το οποίο έχει κατέκτησε δέκα φορές συνολικά, με πιο πρόσφατο αυτή του 2019.

Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα παραταχθούν απόψε και οι δυο ομάδες, καθώς το κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που θέλουν να κατακτήσουν. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ακμάτ Γκρόζνι – Ούφα: Over 2.5 (2.07 @bwin)

19:00 Σότσι – Λοκομοτίβ Μόσχας: Goal/Goal (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!