prognostiko stoiximatos 07042022

Εδώ είμαστε και πάλι με νέες επιλογές για τη στήλη του Bethome.gr! Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το εξ αναβολής παιχνίδι από το πρωτάθλημα του Μεξικού, ανάμεσα σε Πατσούκα και Τίγκρες.

Πατσούκα – Τίγκρες Προγνωστικά

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των επτά αγώνων, με έξι νίκες και μια ισοπαλία για την Πατσούκα, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα. Κατώτερη των προσδοκιών, υπέπεσε σε αρκετά αμυντικά λάθη που την έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο, πριν μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα. Αήττητη στα δέκα τελευταία εντός της σε επίπεδο πρωταθλήματος (4-6-0).

Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Τίγκρες, μετρώντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-0 επί της Τιχουάνα. Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη απειλή από την αντίπαλό της. Τρίτη διαδοχική της νίκη, παιρνόντας παράλληλα μόνη πρώτη στην κατάταξη. Πήρε το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ντέρμπι κορυφής στο “Hidalgo”, με την Πατσούκα να δείχνει πιο δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της και την Τίγκρες να είναι σε αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για τις δυο πιο παραγωγικές ομάδες του Κλαουσούρα, περιμένουμε απόψε να το επιβεβαιώσουν, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Πατσούκα – Τίγκρες: Over 2.5 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Άστον Βίλα – Τότεναμ
  • Σαουθάμπτον – Τσέλσι
  • Άρσεναλ – Μπράιτον
  • Κάλιαρι – Γιουβέντους
  • Ίντερ – Βερόνα
  • Λεβάντε – Μπαρσελόνα
  • Λειψία – Χοφενχάιμ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια