Nordsjaelland prognwstika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 07 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Μίντιλαντ – Άαρχους Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μίντιλαντ, μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Λίνγκμπι (2-0), ματς το οποίο τελείωσε με εννέα παίκτες. Παρά την απώλεια αυτή, παραμένει στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς, έναν πάνω από τη δεύτερη Μπρόντμπι. Επικράτησε στα επτά από τα εννέα φετινά εντός της, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ παιχνίδια και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Άαρχους, εντός έδρας από τη Νόρντζελαντ (0-1). Μόλις μια ήττα σε εννέα συνολικά εξόδους στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη δυο νίκες και έξι ισοπαλίες.

Έχοντας υποστεί την ήττα την περασμένη αγωνιστική, αμφότερες θέλουν κάτι το θετικό σήμερα, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αποδίδει καλύτερα όποτε αγωνίζεται στα εντός της η Μίντιλαντ, οπότε και περιμένουμε να επικρατήσει και να διατηρηθεί μόνη πρώτη. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Νόρντζελαντ – Χόρσενς Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νόρντζελαντ, μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Άαρχους. Έφτασε τους 22 συνολικά και βρίσκεται στην όγδοη θέση, μαζί με την Άαλμποργκ, ούσα παράλληλα στο -3 από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Στις τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Χόρσενς, μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, επικρατώντας με 2-1 της Άαλμποργκ, εντός. Παραμένει στην τελευταία θέση με έντεκα βαθμούς, ούσα στο -3 από τη Λίνγκμπι, που είναι ακριβώς από πάνω της. Παραμένει χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-7).

Να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει για να βρεθεί στην εξάδα θέλει η Νόρντζελαντ, που ανέβηκε ψυχολογικά μετά και την επιστροφή στις νίκες. Κόντρα στην ουραγό Χόρσενς είναι το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που η τελευταία δεν πείθει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Μίντιλαντ – Άαρχους: Άσσος (1.90 @bwin)

19:00 Νόρντζελαντ – Χόρσενς: Άσσος (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!