Kobenhavn prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 07 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας. Χθες, από την Κολομβία πέρασε ο Άσσος (1.90) της Όνσε Κάλντας κόντρα στην Ενβιγκάδο (3-1), όμως “έσπασε” το Over 2.5 (2.10) στο Ατλέτικο Νασιονάλ – Μπογιάκα Τσίκο (2-0).

Χόρσενς – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Χόρσενς, κόντρα σε Κοπεγχάγη (2-0 εκτός), Άαρχους (1-2 εντός), Μπρόντμπι (1-2 εντός) και Ράντερς (3-0 εκτός). Βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση, με έξι βαθμούς, έναν πίσω από την 11η Λίνγκμπι. Στις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-0-3). Αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων μετράει στο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη, μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 2-3 επί της Άαλμποργκ. Βρίσκεται έτσι στην έκτη θέση της κατάταξης, επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπρόντμπι. Στις τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πάρει το διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους. Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Κοπεγχάγη, έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της σήμερα, κόντρα στην ουραγό Χόρσενς, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Επιλογή μας, το Κοπεγχάγη -1 (AH) σε απόδοση 1.86.

Μπρόντμπι – Άαλμποργκ Προγνωστικά

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπρόντμπι, επικρατώντας κατά σειρά των Σοντερίσκε (2-1 εντός), Χόρσενς (1-2 εκτός) και Νόρντζελαντ (0-1 εκτός). Κάπως έτσι, έφτασε τους 30 βαθμούς συνολικά και διατηρείται μόνη πρώτη πλέον στην κατάταξη, στο +3 πλέον από τη δεύτερη Μίντιλαντ. Πανηγύρισε τη νίκη στα πέντε από τα έξι φετινά εντός της, στο πρωτάθλημα, έχοντας υποστεί και μια ήττα. Αντιθέτως, η Άαλμποργκ υπέστη δυο διαδοχικές ήττες από Άαρχους (3-0 εκτός) και Κοπεγχάγη (2-3 εντός). Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-0-3), βρίσκεται στην έβδομη θέση, στο -4 από την Κοπεγχάγη και την εξάδα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη η Μπρόντμπι, που είναι σε καλύτερη κατάσταση, παίζει στην έδρα της. Επιλογή μας ο Άσσος σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Χόρσενς – Κοπεγχάγη: Κοπεγχάγη -1 (AH) (1.86)

21:00 Μπρόντμπι – Άαλμποργκ: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!