vasco prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 07 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Σεαρά – Ιντερνασιονάλ Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Σεαρά, με μια νίκη επί της Φορταλέζα (0-2 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Σάντος (1-1 εκτός). Στο 5-5-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο πρωτάθλημα. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Ιντερνασιονάλ, επικρατώντας κατά σειρά των Μποταφόγκο (2-1 εντός), Παλμέιρας (2-0 εντός) και Μπαΐα (1-2 εκτός). Στο 5-4-5 στα εκτός της, ενώ έχει την ευκαιρία να περάσει απόψε στη δεύτερη θέση. Σε ανοδική πορεία οι φιλοξενούμενοι, δεν είναι ομάδα που τα παρατάει εύκολα η Σεαρά, αμφότερες παίζουν για τη νίκη, οπότε πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Βάσκο ντα Γκάμα Προγνωστικά

Μετά από δυο διαδοχικές νίκες επί των Σεαρά (1-2 εκτός) και Φλουμινένσε (2-1 εντός), η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γκρέμιο (2-1 εκτός). Δεν πείθει στα εντός της (3-6-4), έχοντας επικρατήσει μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα εξ αυτών (1-3-2). Επιστροφή στις ήττες και για τη Βάσκο ντα Γκάμα, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, καθώς απογοήτευσε στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε (3-0). Προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο να αντικαθιστά τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Στο 3-3-7 μακριά από την έδρα της. Είναι δυο ομάδες που μάχονται για την παραμονή, θέλουν τη νίκη, πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Σεαρά – Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal (2.10 @bwin)

02:30 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Βάσκο ντα Γκάμα: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!