prognostiko stoiximatos 07012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 07 Ιανουαρίου  σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Μεξικού.

Πουέμπλα – Κλαμπ Αμέρικα Προγνωστικά

Πέρυσι η Πουέμπλα εξασφάλισε σχετικά εύκολα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του Απερτούρα, όμως έμεινε εκτός στα προημιτελικά από τη Λεόν (3-2). Κάτι που φυσικά θα προσπαθήσει αρχικά να επαναλάβει και φέτος, ψάχνοντας ωστόσο και το κάτι παραπάνω. Απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση επικρατεί προς το πρόσωπο του Νικολάς Λαρκαμόν, συνεχίζει στον πάγκο της.

Τρομερή η εικόνα που είχε η Κλαμπ Αμέρικα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα, τερμάτισε με διαφορά πρώτη και καλύτερη, απέχοντας σημαντικά από τις Άτλας και Λεόν. Στα πλέι οφ ωστόσο τα έκανε μαντάρα, καθώς εκεί αντιμετώπισε την Πούμας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 1-3. Ξεκάθαρος στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερα θετικά κρούσματα covid-19 βρέθηκαν στο στρατόπεδο της ομάδος

Βάση εικόνας που είχαν οι δυο πλευρές στο περασμένο πρωτάθλημα, η Κλαμπ Αμέρικα έχει το προβάδισμα για να επικρατήσει απόψε και να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει ως σύμμαχο και την προϊστορία, ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες, οπότε και πάμε με κάλυψη. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Πουέμπλα – Κλαμπ Αμέρικα: 2 (DNB) (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!