prognostika stoiximatos 06122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Φλαμένγκο – Σάντος Προγνωστικά

Ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, έχοντας απολογισμό επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Σπορτ Ρεσίφε. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, και το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της (7-2-0), επικράτησε στα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών, όπου και δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Από την πλευρά της, η Σάντος έμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητη, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με την Ιντερνασιονάλ. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έντεκα τελευταίες εξόδους της (1-6-4).

“Καίγεται” περισσότερο η Σάντος, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στην κατηγορία, που είναι και ο ξεκάθαρος στόχος της. Αδιάφορη η Φλαμένγκο, που “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση, ενώ έχει και αρκετές απουσίες. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 2.37 από την Bwin.

Κουιάμπα – Φορταλέζα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Κουιάμπα (0-1-2), μετά και την ήττα 1-0 που υπέστη στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, στάθηκε τυχερή που το σκορ δεν ξέφυγε περισσότερο. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εντός της (1-3-2). Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φορταλέζα, που από την πλευρά της επικράτησε με 1-0 της Ζουβεντούδε. Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, προς το φινάλε. Ηττήθηκε και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν σκόραρε στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Φορταλέζα δεν έχει κάποιο κίνητρο σε αυτές τις δυο τελευταίες στροφές. Το βάρος λοιπόν πέφτει στην Κουιάμπα, καθώς οι τελευταίες αποτυχίες την έφεραν εντός επικίνδυνης ζώνης και τώρα καλείται να αντιδράσει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.40.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Φλαμένγκο – Σάντος: Χ2 (2.37 @bwin)

01:00 Κουιάμπα – Φορταλέζα: Άσσος (2.40 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!