prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 6 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία.

Γκρέμιο – Κουιάμπα Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Γκρέμιο, κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε (2-1 εκτός) και Σπορτ Ρεσίφε (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια από την αντίπαλό της, για να μείνει με άδεια χέρια. Παραμένει έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας ηττηθεί στα 2/3 πιο πρόσφατα εντός της. Μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Κουιάμπα υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο (0-2 εντός). Λίγες οι αξιόλογες στιγμές και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η αντίπαλός της αποδείχθηκε καλύτερη στις λεπτομέρειες. Αήττητη σε δέκα εξόδους, με τρεις νίκες και επτά ισοπαλίες.

Με τις εμφανίσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό, η Γκρέμιο δεν δείχνει ικανή να παραμείνει στην κατηγορία. Εξαιρετική στα εκτός της η Κουιάμπα, πήρε βαθμό στα δέκα αντίστοιχα ματς, κάτι που θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει και απόψε. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Αμέρικα Μινέιρο – Παλμέιρας Προγνωστικά

Από αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων, με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, προέρχεται η Αμέρικα Μινέιρο, μετά και την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Κουιάμπα. Λίγες οι αξιόλογες στιγμές και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη, για να πάρει το κάτι παραπάνω. Αήττητη στα τρία τελευταία εντός της, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αντιθέτως, δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Παλμέιρας, μετρώντας κατά σειρά μια ήττα 2-1 από την Κορίνθιανς και μια ισοπαλία 1-1 με τη Ζουβεντούδε. Κόντρα στην τελευταία, υπήρχαν αρκετές οι ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-1).

Σε πολύ καλό φεγγάρι είναι η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο που θα την απομακρύνει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Απέναντί της, μια Παλμέιρας που θέλει να βγάλει αντίδραση για τις τελευταίες αποτυχίες. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:30 Γκρέμιο – Κουιάμπα: Χ2 (2.25 @bwin)

03:30 Αμέρικα Μινέιρο – Παλμέιρας: Goal/Goal (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!