sundsvall prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Β’ Σουηδίας.

Σούντσβαλ – Έργκριτε Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Σούντσβαλ, μετρώντας κατά σειρά από δυο ισοπαλίες και νίκες, μετά και το εντός 3-1 επί της Εσκιλστούνα, σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με την ίδια όμως να είναι πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Επιπλέον, είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών (4-1-0). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Έργκριτε, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ερχόμενη από το εντός 2-2 με τη Νόρμπι. Αν και πήρε σαφές προβάδισμα, στο φινάλε έδειξε χαλαρότητα και το “πλήρωσε” με ισοφάριση. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Μπράγκε (1-1 εντός) και Έστερ (0-0 εκτός), αγνοεί το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-2).

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Σούντσβαλ, έρχεται από σερί νικών, το οποίο έχει την ευκαιρία να διευρύνει απόψε και να μειώσει τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις. Στα υπέρ της και η προϊστορία κόντρα στην Έργκριτε. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Έστερ – Βαστέρας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Έστερ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από την Τρέλεμποργκ. Είχε ευκαιρίες, όμως ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια, για να διεκδικήσει κάτι, μένοντας “άσφαιρη” στα 4/5 τελευταία της. Παρόλα αυτά, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της (2-3-0), στα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της. Παράλληλα, και η Βαστέρας αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εντός 1-3 από τη Φάλκενμπεργκ. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και παρότι μείωσε προσωρινά στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της, δεν ήταν ικανή για το κάτι παραπάνω. Είναι τελευταία στην κατάταξη, ενώ απέσπασε ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Αντίδραση και επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν και οι δυο πλευρές, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες τους. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της η Έστερ, όμως με την εικόνα που έχει τελευταία δεν μας πείθει. Θεωρούμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σούντσβαλ – Έργκριτε: Άσσος (1.72 @bwin)

20:00 Έστερ – Βαστέρας: No Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!