Lokomotiv Moscow prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 6 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Δανίας. Στις χθεσινές επιλογές μας πάντως, διακιωθήκαμε με το Διπλό της Σίβασπορ (2.13) στην έδρα της Ντιναμό Μπατούμι, με τους Τούρκους να επικρατούν με 1-2, ενώ πήγαμε Void στο Σότσι – Παρτιζάν (1-1), στο οποίο και είχαμε επιλέξει το 2 (DNB) σε απόδοση 2.07.

Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα η Ούφα, καθώς υπέστη την ήττα κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0 εκτός) και Ντιναμό Μόσχας (2-3 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως παρότι βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο” κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2, πριν καταρρεύσει εν τέλει στο φινάλε. Το απόλυτο έχει από την πλευρά της η Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά από τα δυο πρώτα παιχνίδια, επικρατώντας κατά σειρά των Άρσεναλ Τούλα (3-1 εντός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2 εκτός). Στο ντέρμπι, μπορεί να δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες και να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη για να κάνει την ανατροπή.

Πολύ καλύτερο το ξεκίνημα της Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία δικαιολογημένα είναι και το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης για να πάρει το διπλό στην έδρα της Ούφα, που παραμένει άποντη. Παράλληλα, η ομάδα της πρωτεύουσας είναι αήττητη στα επτά τελευταία με την Ούφα (3-4-0). Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.18 από την Bwin.

Σίλκεμποργκ – Βέιλε Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη η Σίλκεμποργκ, μετά και τις τρεις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, καθώς μετά τις δυο “λευκές” ισοπαλίες, με Σοντερίσκε (εντός) και Κοπεγχάγη (εκτός), υποχρεώθηκε σε ακόμη μια, αυτή τη φορά με την Άαλμποργκ, εντός. Παρότι το ματς είχε ρυθμό και οι δυο πλευρές δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο οι αξιόλογες προσπάθειες του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται από την πλευρά της, η Βίμποργκ, η οποία δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίντιλαντ (0-2). Είναι έτσι στους τέσσερις βαθμούς μετά από τις τρεις πρώτες στροφές, έχοντας προηγηθεί το διπλό επί της Νόρντζελαντ (1-2 εκτός) και η ισοπαλία με τη Μπρόντμπι (1-1 εκτός).

Μπορεί να προέρχεται από ήττα, ωστόσο η Βέιλε έχει ξεκινήσει καλύτερα στο πρωτάθλημα από την έτερη νεοφώτιστη Σίλκεμποργκ. Είναι ικανή να πάρει κάτι το θετικό και απόψε, οπότε και επιλογή μας είναι το 2 (DNB) σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας:  Διπλό (2.18 @bwin)

19:30 Σίλκεμποργκ – Βέιλε: 2 (DNB) (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!