fluminense prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 06 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ατλέτικο Νασιονάλ – Αρχεντίνος Τζούνιορς Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ατλέτικο Νασιονάλ, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 2-2 με τη Λα Εκιδάδ, που την άφησε εκτός συνέχεια από τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα Κολομβίας. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου μετά τις δυο πρώτες στροφές παραμένει αήττητη, έχοντας μια νίκη 2-0 επί της Κατόλικα (εντός) και Νασιονάλ (4-4 εκτός). Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Αρχεντίνος Τζούνιορς, μετρώντας από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Αλντοσίβι (1-3), για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Εξακολουθεί να έχει κάποιες ελπίδες για να μπει στα πλέι οφ, ωστόσο αυτό δεν περνάει μόνο από το χέρι της. Πάντως, στον όμιλο της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχει κάνει το 2×2, επικρατώντας κατά σειρά των Νασιονάλ (2-0 εντός) και Κατόλικα (0-2 εκτός).

Έχοντας αποκλειστεί από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, η Ατλέτικο Νασιονάλ θέλει να βγάλει άμεσα αντίδραση και να παραμείνει αήττητη στον όμιλο της. Ωστόσο, η Αρχεντίνος είναι σε ανοδική πορεία, έρχεται από αήττητο σερί και έχει κάνει ήδη το 2×2. Είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Τζούνιορ – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Τζούνιορ (0-1-1), ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, μετά και το εκτός 0-0 με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, της χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ, για το πρωτάθλημα Κολομβίας. Σε ότι αφορά το Κόπα Λιμπερταδόρες τώρα, είναι χωρίς νίκη μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας μια ισοπαλία 1-1 με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (εντός) και μια ήττα 2-1 από τη Ρίβερ Πλέιτ (εκτός). Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Αρχεντίνος Τζούνιορς, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με την Πορτουγκέσα RJ, για το Καριόκα 1. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου μετά τις δυο πρώτες στροφές παραμένει αήττητη, έχοντας μια ισοπαλία 1-1 με τη Ρίβερ Πλέιτ (εντός) και μια νίκη 1-2 επί της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (εκτός).

Από τη στιγμή που το ματς γίνεται σε ουδέτερη χώρα (Ισημερινός), η έδρα δεν θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο. Πιο πειστική και πιο ποιοτική η Φλουμινένσε, ωστόσο η Τζούνιορ καλείται να πάρει κάτι θετικό. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Ατλέτικο Νασιονάλ – Αρχεντίνος Τζούνιορς: Over 2.5 (2.10 @bwin)

03:00 Τζούνιορ – Φλουμινένσε: Goal/Goal (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!