PAS Giannina prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 06 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Super League 1.

ΟΦΗ – Λάρισα Προγνωστικά

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τον ΟΦΗ, που δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι, ερχόμενος από οκτώ διαδοχικές ήττα, μετά και το εκτός έδρας 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε γενικές γραμμές είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι, άξιζε το κάτι παραπάνω, όμως στάθηκε αρκετά άτυχος καθώς ο πορτιέρο Σωτηρίου ουσιαστικά χάρισε το τρίποντο στην “ελαφρά ταξιαρχία”. Έπρεπε να περάσουν 16 αναμετρήσεις, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες, για να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη η Λάρισα, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού, εντός έδρας. Ήξερε από την αρχή ότι είναι η νίκη ήταν επιτακτική και το απέδειξε και εντός αγωνιστικού χώρου, σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές.

Παιχνίδι “must win” και για τις δυο πλευρές, καθώς θέλουν να πάνε στα πλέι άουτ με όσο το δυνατό καλύτερη αυτοπεποίθηση, στη μάχη που θα δώσουν για την παραμονή, με τις δυο ομάδες να μην είναι και στα καλύτερά τους.  Δεν φοβίζει ο ΟΦΗ για να παίζει τόσο χαμηλά η νίκη, θεωρούμε ότι η Λάρισα μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία και γι αυτό πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Λίγα 24ωρα μετά και το μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο, όπου ο ΠΑΣ “πέρασε” με 1-2 από τη “Λεωφόρο” και προκρίθηκε στα ημιτελικά, οι δυο ομάδες τίθενται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που μένει μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1 εντός). Ο αποκλεισμός από το κύπελλο έφερε γκρίνια στις τάξεις των “πράσινων”, που καλούνται απόψε να βγάλουν αντίδραση και να κατακτήσουν την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Το μομέντουμ φυσικά είναι στην πλευρά τον ΠΑΣ, που “έκοψε τον αέρα” του Παναθηναϊκού στο κύπελλο και θέλει να το επαναλάβει ξανά απόψε. Επιλογή μας είναι το 1 (DNB) σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 ΟΦΗ – Λάρισα: Χ2 (2.00 @bwin)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 1 (DNB) (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!