Once Caldas prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 06 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Όνσε Κάλντας – Ενβιγκάδο Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη η Όνσε Κάλντας μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό Απερτούρα, ερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 4-3 από τη Μιγιονάριος. Εξαιρετική η αντίδραση που είχε στο ματς, στάθηκε αρκετά άτυχη για να μην πάρει κάτι καλύτερο. Μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία εντός της στη διοργάνωση (3-2-1). Παράλληλα όμως, ούτε η Ενβιγκάδο δεν έχει επικρατήσει ακόμη μετά από τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, ύστερα από την ισοπαλία 1-1 με τη Τζαγκουάρες, εντός. Πλέον, έχει επικρατήσει μια φορά στα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη οκτώ ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Χωρίς διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (0-4-4). Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη νίκη, όμως με πείθει περισσότερο η Όνσε Κάλντας, γι’ αυτό και επιλογή μου είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Ατλέτικο Νασιονάλ – Μπογιάκα Τσίκο Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Νασιονάλ, μετρώντας μια νίκη 5-2 επί της Ντεπορτίβο Περέιρα, εντός, και μια ισοπαλία 0-0 με τη Ντεπορτίβο Πάστο, εκτός, σε ένα ματς όπου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές. Υπέστη μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία εντός της σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών (4-0-1). Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό Απερτούρα η Μπογιάκα Τσίκο, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Ντεπορτίβο Κάλι (0-1). Συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, στα οκτώ εκ των οποίων γνώρισε την ήττα, οπότε και παραμένει στην τελευταία θέση της γενικής βαθμολογίας. Χωρίς διπλό σε 19 εξόδους στο πρωτάθλημα (0-2-17). Με τη νίκη των γηπεδούχων να παίζει αρκετά χαμηλά, περιμένουμε γκολ, οπότε θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:15 Όνσε Κάλντας – Ενβιγκάδο: Άσσος (1.90 @bwin)

03:00 Ατλέτικο Νασιονάλ – Μπογιάκα Τσίκο: Over 2.5 (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!