prognostiko stoiximatos 06022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 06 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Τίγκρες – Μαζατλάν Προγνωστικά

Από την πρώτη νίκη της στο τρέχον πρωτάθλημα προέρχεται η Τίγκρες, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πούμας (1-2 εκτός). Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ανέβασε στροφές και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά, έκανε την ολική ανατροπή. Επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα.

Αντιθέτως, η Μαζατλάν προέρχεται από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Γουαδαλαχάρα (3-0 εκτός) και Τολούκα (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν με διαφορά καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε δίκαια, όμως στο δεύτερο ήταν απογοητευτική, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δέχθηκε αρκετή πίεση και ως εκ τούτου δέχθηκε την ανατροπή. Χωρίς διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-2-6), σκόραρε μια φορά στις έξι πιο πρόσφατες.

Ανέβηκε ψυχολογικά η Τίγκρες μετά και το πρώτο φετινό τρίποντο στο Κλαουσούρα. Είναι το φαβορί και απόψε για να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα σε μια Μαζατλάν που απογοητεύει με την εμφάνισή της και παραμένει άποντη. Επιλογή μας, το Άσσος και Over 1.5 σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

04:00 Τίγκρες – Μαζατλάν: Άσσος και Over 1.5 (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!