prognostika imeras

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 06 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Μπραγκαντίνο – Σάο Πάολο Προγνωστικά

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Μπραγκαντίνο, ερχόμενη από δυο σερί ήττες, κόντρα σε Παραναένσε (0-1 εντός) και Παλμέιρας (1-0 εκτός), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +3 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Στις έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Αντιθέτως, η Σάο Πάολο μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Φλουμινένσε (1-2 εκτός). Σταθερά στην κορυφή, στο +7 από τους διώκτες της. Στις επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια διαφορά καλύτεροι τόσο σε όλο το πρωτάθλημα, όσο και στα τελευταία παιχνίδια, οπότε και τους στηρίζω, επιλέγοντας το Διπλό σε απόδοση 2.30 από την Bwin.

Φλαμένγκο – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Με διαφορά το πιο μεγάλο ντέρμπι στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Φορταλέζα, οπότε και είναι δεύτερη στην κατάταξη. Στις επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Φλουμινένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 1-2 από τη Σάο Πάολο. Στις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της. Απόψε θα είναι και με υπηρεσιακό οι φιλοξενούμενοι. Αμφότερες θα παίξουν μόνο για τη νίκη και αν και η Φλαμένγκο είναι το φαβορί, θεωρούμε ότι η Φλουμινένσε έχει τον τρόπο να βρει έστω μια φορά δίχτυα. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Μπραγκαντίνο – Σάο Πάολο: Διπλό (2.30 @bwin)

02:30 Φλαμένγκο – Φλουμινένσε: Goal/Goal (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!