prognostika stoiximatos 05122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 05 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ατλέτικο Μινέιρο – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Ατλέτικο Μινέιρο, μετρώντας επτά νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 2-3 επί της Μπαΐα. Σε ένα ματς όπου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (2-0), αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο και έκανε την ολική ανατροπή. Κάπως έτσι, έφτασε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια. Οπότε και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Επικράτησε και στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Μπραγκαντίνο δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε κάποιο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-1-2), μετά και το εκτός 1-0 από τη Ζουβεντούδε. Ελάχιστα πράγματα και από τις δυο πλευρές, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Χωρίς διπλό σε έξι εξόδους, έχοντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

“Μεθυσμένη πολιτεία” η Ατλέτικο Μινέιρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μισό αιώνα. Θα πάρει έξτρα ώθηση από τον κόσμο της, σε αυτό το “πάρτι” που θα διοργανώσει απόψε, οπότε και επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Μπαΐα – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Μπαΐα, κόντρα σε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (2-1 εκτός) και Ατλέτικο Μινέιρο (2-3 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μεσοβδόμαδα, μετά το “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυναμικά στο δεύτερο και πήρε γρήγορα σαφές προβάδισμα, όμως στην πορεία δέχθηκε την ολική ανατροπή. Βρίσκεται έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -3 από την παραμονή. Μια ήττα στα εννέα τελευταία εντός της (4-4-1). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φλουμινένσε, καθώς μετά από δυο σερί νίκες, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ωστόσο οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Βρίσκεται έτσι στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Ηττήθηκε και στα πέντε τελευταία εκτός της, σκοράροντας μια φορά.

Με βασικό της όπλο τον παράγοντα έδρα, θα παραταχθεί απόψε η Μπαΐα, για να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Απογοητεύει στις τελευταίες εξόδους της η “Φλου”, οπότε και επιλογή μας είναι το 1 (DNB) σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ατλέτικο Μινέιρο – Μπραγκαντίνο: Άσσος (1.70 @bwin)

21:00 Μπαΐα – Φλουμινένσε: 1 (DNB) (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!